Grip op salarisverwerking

Vind jij de salarisadministratie ook een complex en tijdrovend proces? Of wil jij je liever richten op andere zaken? Wij zijn gespecialiseerd  in de wettelijke regels en voorschriften rondom salarissen en begrijpen de verantwoordelijkheid die gepaard gaan met het voeren van een juiste personeels- en salarisadministratie. Een correcte salarisstrook is niet het doel maar de start van onze dienstverlening. Het is namelijk een belangrijk onderdeel van jouw bedrijfsvoering.

Door te zorgen dat salarissen op tijd worden betaald, creëer je o.a. een positieve werkomgeving waarin medewerkers zich gewaardeerd voelen. En een prettige samenwerking samenwerking met jouw medewerkers draagt bij aan het behalen van jouw organisatiedoelen.

Wij maken gebruik van systemen om het proces rondom salaris- en personeelsadministratie zo efficiënt en volledig mogelijk te laten verlopen. Bovendien bieden wij met ons systeem waardevolle inzichten en rapportages zodat jij in staat bent om weloverwogen besluiten te nemen voor jouw organisatie.

Xelio is de betrouwbare partner die jouw salarisadministratie verzorgt en je op de hoogte houdt van veranderende wet- en regelgeving. Wil je daarnaast jouw medewerkers de mogelijkheid bieden om op een efficiënte wijze hun personeelsgegevens up to date te houden of jouw systemen beter laten samenwerken met (andere) personeels- en/of ons salarissysteem? Of heb je hulp nodig bij het voeren van een eigen salaris en/of personeelsadministratie?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Maak kennis met ons

Met ons samenwerken?

Meer info
1
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×