Wij zijn Xelio

Als geen ander begrijpen wij dat je als werkgever niet de hoed en de rand kunt weten van alle vraagstukken rondom jouw medewerkers en organisatie. Daarnaast is het plezier van werkgeverschap niet te vinden in regels en bepalingen, maar in het prettig samenwerken met jouw mensen. Iedere groeifase van je bedrijf komen hierbij nieuwe uitdagingen om de hoek.

Ons team van enthousiaste en ervaren medewerkers zorgen er iedere dag weer voor dat jij je bezig kunt houden met jouw core business. Wij zijn een gevarieerd en hecht team met gezamenlijk meer dan 132 jaren ervaring. Stuk voor stuk een uniek talent met eigen inbreng en één gezamenlijke passie: jouw organisatie en medewerkers laten groeien. Wat telt zijn de mensen.

Advies tussen mensen & werk

Onze mensen

Onze medewerkers stellen zich graag aan je voor. Klik op ‘lees meer’ om meer te weten te komen.
Fatima Ay
Fatima Ay

Fatima Ay

Salarisadministrateur

sluiten

Mijn naam is Fatima Ay. Ik ben woonachtig in de mooie stad Almelo en vanaf medio 2017 werkzaam bij Xelio als assistent salarisadviseur. Binnen Xelio ben ik gegroeid van eigenlijk 0% kennis van salarissen naar 100% assistent salarisadviseur. Het mooiste aan dit vak vind ik dat er geen dag en maand hetzelfde is.

Voor salarisadvies mag je bij mijn collega’s aankloppen, maar op het gebied van automatisering verwelkom ik je van harte. Bij mij kan je terecht met vragen over ons loonpakket NMBRS, ik beantwoord ze graag voor je! Daarnaast kan je bij mij ook terecht voor een gezellig praatje.

In mijn vrije tijd kan je me vinden achter een boek of in de natuur. Voor mij is een dag geslaagd wanneer ik bij iemand een glimlach op het gezicht kan toveren.

John Moes
John Moes

John Moes

HR adviseur

sluiten

Mijn naam is John Moes en ondanks dat ik behoor tot de 40+ categorie, ben ik jong van geest. Samen met mijn vrouw en twee kinderen woon ik in het prachtige Vroomshoop, vlakbij het Zandstuve Bos. Deze locatie is perfect voor mijn hobby, hardlopen. Ik trek mijn schoenen aan en ga direct de natuur in, heerlijk! Sinds november 2023 werk ik als HR Adviseur bij Xelio. Daarvoor heb ik ervaring opgedaan als HR Adviseur bij andere accountantskantoren en als manager in de payroll-branche. Ik zet mijn ervaring graag in om advies en ondersteuning te bieden op het gebied van mens en werk. Mijn adviezen zijn duidelijk en direct toepasbaar op jouw situatie.

Wekelijks blijf ik op de hoogte van de actualiteiten op het gebied van personeel en salaris. Daarnaast volg ik jaarlijks meerdere cursussen, webinars, lezingen en vaktechnische bijeenkomsten om mijn kennis up-to-date te houden. Ik heb een brede kennis van zowel HR-gerelateerde zaken als salarisadministratie en ben in staat om jou advies te geven op het gebied van arbeidsvoorwaarden, beloningen, sociale zekerheid en wet- en regelgeving. Je kunt mij zien als een onderdeel van jouw organisatie. Bij vragen over jouw medewerkers kun je altijd bij mij terecht. Ik denk graag met je mee en kijk naar mogelijkheden om zaken te verbeteren of problemen te voorkomen. Samen werken we aan de groei van jouw organisatie!

Colin Neuber
Colin Neuber

Colin Neuber

Senior salarisadviseur

Sabine Lenderink
Sabine Lenderink

Sabine Lenderink

Manager

sluiten

Vanaf 2021 ben ik werkzaam bij Xelio in de functie van manager. Met veel plezier geef ik dagelijks leiding aan ons team van enthousiaste Salaris- en HR adviseurs. Samen met het team van Xelio draag ik zorg voor onze kwalitatieve dienstverlening en uitbreiding van deze op het gebied van Human Resources (HR), salarisadvies en arbeidsrechtelijke ondersteuning. Van ‘huis-uit’ ben ik HR- en salarisadviseur en adviseer ik voornamelijk op het gebied van human resources, arbeidsrecht, verzuim, payroll, conflicten/conflictbemiddeling, loonbelasting en sociale zekerheid. Eigenlijk alles wat te maken heeft met personeel dat in dienst komt, is of uit dienst treedt.

In zowel de advieswerkzaamheden als in de interne werkzaamheden binnen Xelio is mijn uitgangspunt dat medewerkers een organisatie maken. Daarom vind ik het belangrijk om altijd aandacht te besteden aan het menselijke aspect, waarbij ik rekening houd met de context en de karakteristieken van een opdracht.

Duidelijkheid, eerlijk, onderzoekend, het aangaan van uitdagingen maar ook voor elkaar zorgen zijn zaken die mij zakelijk als privé kenmerken. Samen met mijn man en onze dochter woon ik in Almelo. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het wandelen, tuinieren of met muziek bezig. Tijdens het wandelen vind ik het heerlijk om mijn hoofd ‘leeg’ te maken en mijzelf op te laden voor leuke nieuwe uitdagingen die in het verschiet liggen.

Mocht je met mij van gedachten willen wisselen over jouw organisatie, salarisverwerking, HR of onze samenwerking bel of mail gerust!

Wilma Terveer
Wilma Terveer

Wilma Terveer

Senior salarisadviseur

sluiten

Mijn naam is Wilma Terveer, reeds vele jaren werkzaam als salarisadviseur vandaar de titel senior salarisadviseur. Samen met mijn man en huiskat (tante Rikie) woon ik al bijna 30 jaar met veel plezier in de Achterhoek in het dorpje Neede.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten bezig in de tuin of aan het wandelen of fietsen of we pakken de motor. Tevens wil ik graag mijn conditie op peil houden door regelmatig naar de sportschool te gaan. Stil zitten komt ook wel voor, dan pak ik een leesboek.

Vanaf maart 2017 ben ik werkzaam bij Xelio als zelfstandig salarisadviseur. Ik vind het geweldig om voor de werkgever de schakel te zijn tussen personeelszaken en de salarisadministratie, waarin het centrale uitgangspunt de mens blijft.

Elk jaar is er weer nieuwe regelgeving op het gebied van personeel, te denken aan o.a. alle verlofsoorten die er zijn en wetgeving welke veranderd. Dit houdt mijn werk boeiend en afwisselend. Graag maak ik ook kennis met jou en jouw bedrijf.

Karlijn Blikmans
Karlijn Blikmans

Karlijn Blikmans

HR Adviseur

sluiten

Ik stel mezelf graag voor, mijn naam is Karlijn Blikmans. Geboren in het mooie Bornerbroek maar toch de overstap gemaakt naar de stad en inmiddels woon ik samen met mijn partner en twee dochters in Almelo. In mijn vrije tijd vind je me in de sportschool, op pad met mijn gezin of vriendinnen en vaak langs de lijn bij wedstrijden van mijn dochters want we hebben een gezamenlijke passie en dat is handbal. Als het even kan ga ik graag op reis want er staan nog veel bestemmingen op mijn lijstje om te bezoeken.

Vanaf juni 2023 ben ik werkzaam als HR Adviseur bij Xelio. Na jaren in de uitzendbranche te hebben gewerkt en de laatste drie jaar als HR Adviseur bij een productiebedrijf in Twente, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Binnen Xelio heb ik zeker deze uitdaging gevonden.

Ik adviseer en ondersteun klanten graag op het gebied van mens en werk. De diversiteit aan klanten en (personeel)vraagstukken geeft mijn werk veel dynamiek en afwisseling. Samen met mijn HR-collega’s hoop ik de komende jaren onze klanten nog meer en beter te kunnen bedienen op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeel.

Mocht ik je kunnen helpen, ondersteunen en/ of adviseren op gebied van mens en werk, neem dan gerust contact met mij op.

Henriëtte Dalvoorde
Henriëtte Dalvoorde

Henriëtte Dalvoorde

Salarisadministrateur

sluiten

Mijn naam is Henriette Dalvoorde. Samen met mijn man en 3 zonen woon ik in Rijssen. Ik ben geboren en getogen in Elsen, op het platteland. Daardoor ben ik waarschijnlijk dol op de natuur. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hond; het liefst in het bos of langs de weiden.

Ook kun je mij in de zomer veel vinden in de tuin. In de winter sta ik meer in de keuken om allerlei recepten uit te proberen. Puzzelen en gezelschapspellen vind ik ook leuk om te doen.
Na mijn studie commerciële economie ben ik mijn loopbaan begonnen als administratief medewerker. Alweer 22 jaar geleden ben ik uiteindelijk de salarisadministratie voor diverse klanten gaan verwerken. Sinds 2013 ben ik bij de rechtsvoorganger van Xelio in dienst getreden. Daar kreeg ik een heel team van specialisten om me heen. Samen zorgen we er voor om de maandelijkse verwerkingen op tijd klaar te hebben. Daarnaast ondersteunen we de werkgevers waar nodig. Door de voortdurend veranderende regels zijn we constant in beweging om alles goed te regelen. Hierdoor is de loonadministratie absoluut nooit saai.

Wanneer er ergens geen aansluiting tussen de loonadministratie en een pensioen- of verzekeringsinstantie is zoek ik uit waar het aan ligt en los ik het op. Daar komt mijn puzzelvaardigheid en geduld goed tot zijn recht. Bij Xelio wordt gekeken waar je passie ligt. We hebben een gezellig team en daardoor heb ik veel plezier in mijn werk.

Partners

Met ons samenwerken?

Meer info
1
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×