Samenwerken?

Hebben jouw klanten behoefte aan professionele ondersteuning op het gebied van salarisverwerking of advies op het gebied van mens en werk? Heb je die kennis en kunde zelf niet in huis? Wij bieden onze dienstverlening aan zowel werkgevers als administratie- en accountancy kantoren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Deze ondernemers kozen o.a. voor een samenwerking met Xelio.

    Danny Karsten, Partner / accountant bij Bordan Accountants & Adviseurs:

“Vanaf de start in 2019 maakt Bordan gebruik van de dienstverlening van Xelio. Bordan had een aantal doelen voor ogen met de overstap:

  • een hoger niveau van de dienstverlening op het vlak van HRM advies en loonverwerking;
  • verdere automatisering van de processen bij deze dienstverlening
  • waarborging van de continuïteit van de dienstverlening

Dienstverlening op het vlak van HRM wordt steeds specialistischer waardoor het van belang is specialisten met die kennis tijdig in te zetten bij de klant. Dit zijn voor Bordan de belangrijkste redenen geweest om Xelio in te schakelen. In Xelio heeft Bordan een gespecialiseerde dienstverlener gevonden om haar klanten het voorzien van kwalitatief uitmuntend HRM advies en een optimaal geautomatiseerde personeelsadministratie.”

    Alfred Waterink, Partner / accountant bij Koers!¡ Strategische Accountants:

Water Inc & Partners maakt op het gebied van salarisverwerking gebruik van de diensten van Xelio. Naast de periodieke verwerking van de loonmutaties ondersteunt Xelio ons met haar specialistische kennis op HR gebied. Daarbij kan gedacht worden aan advisering inzake arbeidsvoorwaarden, advies op verzuimgebied en diverse andere medewerkers vraagstukken. Door de grootte van het team van Xelio hebben onze klanten altijd een aanspreekpunt. Kortom, een goede aanvulling op onze eigen werkzaamheden.

 

Onze partners

1
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×