Wat kan Xelio jou bieden

 • Advies tussen mens & werk
 • Advies tussen mens & werk

  Wij begrijpen dat jouw organisatie te maken heeft met verschillende uitdagingen in elke fase van het bestaan. Of je nu bezig bent met het opbouwen van een solide basis, het uitbreiden van jouw team of het herstructureren van jouw organisatie. Vanaf de aanname van de eerste medewerker tot de groei naar meer medewerkers, geloven wij dat de mens centraal staat in iedere organisatie.

  Wij kunnen je bijstaan voor alle vraagstukken op het gebied van mens en werk. Denk hierbij aan HR vraagstukken, maar ook over ontwikkelen van medewerkers, belonen en vragen over sociale zekerheid die je onderweg tegenkomt. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw behoefte. Wij geloven dat iedereen het potentieel heeft om te groeien en succesvol te zijn.

  Heb je specialistische kennis nodig voor een specifieke HR vraag? Heeft jouw HR afdeling (tijdelijk) ondersteuning nodig vanwege groei of langdurige uitval en wens je een frisse blik? Of je nou zoekt naar begeleiding bij ontwikkelingstrajecten, coaching, begeleiding bij verzuim of ontslag, wij staan klaar om je te helpen bij het bereiken van jouw doel.

  Maak kennis met ons

Wat telt zijn de mensen

Wij zijn de verbindende factor tussen mens en werk. Vanaf het ontstaan van een verbintenis tot het einde hiervan.

Diensten

 • Arbeidsvoorwaarden en overeenkomsten

  Voor zowel jou als werkgever, als jouw medewerker(s), is het van belang dat iedereen op de hoogte is van de arbeidsvoorwaarden die van toepassing zijn. Het draagt bij aan transparantie, voorkomt misverstanden en bevordert een gezonde en effectieve werkomgeving. Daarnaast moeten de arbeidsvoorwaarden voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, maar tegelijkertijd passen bij jouw organisatie. Wij richten ons op het adviseren en ondersteunen van jou als werkgever bij het opstellen, evalueren en aanpassen van arbeidsvoorwaarden in de breedste zin van het woord.
 • Strategisch personeelsbeleid

  Organisaties veranderen, maar ook medewerkers. Welke behoefte heeft jouw organisatie nu en in de toekomst? En wat is er nodig om jouw organisatiedoelstellingen te bereiken? Samen gaan we in gesprek hoe je dit kunt realiseren. Afhankelijk van jouw behoefte kunnen we je vanaf een brainstorm tot gehele ondersteuning bij het opstellen van het beleid helpen.
 • Werving & selectie

  Het bouwen van een succesvol team en het aantrekken van de juiste medewerkers voor jouw organisatie. Wij snappen dat het vinden van de juiste persoon voor een functie een uitdagende taak kan zijn. Naast het hebben van de technische vereisten is het passen bij de cultuur van jouw organisatie en de juiste persoonlijkheid net zo belangrijk. Van het opstellen van een profiel, of het volledig ontzorgen van een werving & selectie procedure, tot het opstellen van een onboardingsprocedure, onze adviseurs helpen jouw organisatie groeien.
 • Functioneren & beoordelen

  Van het begeleiden van managers en leidinggevenden bij het voeren van effectieve gesprekken tot het opstellen van een objectief functieprofiel. Wij ondersteunen met de nodige tools.
 • Ontwikkeling en coaching

  Op basis van een analyse van jouw behoefte of die van een medewerker m.b.t. ontwikkeling stellen wij een plan op waarbij wij mensgericht te werk gaan. Samen werken wij aan het ontdekken en benutten van het volledige potentieel van jou of je medewerker(s).

  Hierbij maken we gebruik van diverse hulpmiddelen zoals het DISC-model om inzicht te krijgen in gedragspatronen van jezelf of van anderen, of in het geval van samenwerkingsvraagstukken 'de Schaal van Samenwerking. Door dit in te zetten kan het ontwikkelingsplan beter aansluiten bij de individuele behoefte van een medewerker of zelfs van een geheel team.
 • Duurzame inzetbaarheid

  De arbeidsmarkt verandert continue en voor jouw organisatie is het van belang om medewerkers in staat te stellen om op lange termijn productief en gemotiveerd te blijven. Dit kan uiteraard op verschillende manieren, afhankelijk wat voor jouw organisatie van belang is.

  Het stimuleren van een gezonde levensstijl, of het ontwikkelen van vaardigheden en kennis, het draagt allemaal bij aan het vergroten van hun inzetbaarheid en betrokkenheid bij jouw organisatie.

Met ons samenwerken?

Meer info
1
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×