Verzekeringen naverrekenen

Verzekeringen naverrekenen

Januari hebben we inmiddels achter ons gelaten en de eerste naverrekeningsverzoeken van verzekeraars belanden al op de (digitale) deurmat van jou als werkgever. Een verzuimverzekering, WGA Hiaat verzekeringen of andere soortgelijke verzekeringen spelen een belangrijke rol in het waarborgen van de financiële zekerheid van jouw organisatie en die van jouw medewerkers, maar dragen indirect ook bij aan het welzijn van hen. Een aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar wel van belang is, is de jaarlijkse naverrekening van deze verzekeringen.

Uiteraard is het voor de verzekeraar van belang om de juiste premies te bepalen zodat jij als organisatie verzekerd bent voor hetgeen je ook hebt afgesproken.  Deze naverrekening kun je zelf indienen of wij kunnen je erbij helpen. Naast het doorgeven van enkel ‘cijfers’ aan de verzekeraar is het ook een goed moment om jouw verzekeringen te evalueren.

Het naverrekeningsverzoek stelt jou als werkgever namelijk ook in staat om te kijken of jouw verzekeringsbehoefte nog aansluit bij de huidige omstandigheden. Zijn de huidige verzekeringen nog nuttig? Zijn de dekkingen nog conform hetgeen je voor ogen hebt of heb je behoefte aan iets anders? Daarnaast kan het je helpen om eventuele kosten te besparen en onder- of oververzekering te voorkomen.

Jouw verzekeringsadviseur kan je hierbij helpen. Uiteraard kunnen wij met je meedenken of de verzekeringen die je hebt aansluiten bij jouw arbeidsvoorwaarden of dat je deze juist iets aantrekkelijker kunt maken door bepaalde verzekeringen voor jouw medewerkers te kiezen.

Met ons samenwerken?

Meer info
2
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×