Even voorstellen: Team Xelio

Xelio verzorgt voor diverse organisaties al jaren de salarisadministratie. Maar wist u dat wij naast salarisadministratie ook ontzorgen op het gebied van personeelsadministratie, personeelsadvies (HR) en arbeidsrecht? Wij zijn ons er namelijk van bewust dat uw organisatie valt of staat met betrokken en bevlogen medewerkers. Het is daarom van belang om uw HR en salariszaken goed geregeld te hebben. Ons enthousiaste en ervaren team van medewerkers zorgen er iedere dag weer voor dat u wordt ondersteund bij het uitvoeren van allerlei HR- en salaris gerelateerde zaken om dit te bewerkstelligen.

Van origine is Xelio een loonafdeling van een accountantskantoor. Een aantal jaren geleden hebben wij ons afgesplitst en werken wij inmiddels met diverse partners samen die de personeel- en salariswerkzaamheden volledig uitbesteden aan het team van Xelio.

Ons team is groeiende, maar bestaat uit gezamenlijk 83 jaren ervaring. Maandelijks verwerken wij ruim 3000 loonstroken. Hoewel het op dit moment voornamelijk dames betreffen zijn wij qua leeftijd een gevarieerd team. Onze gemiddelde leeftijd is 44 jaar. Vijf dames die samen een hecht team vormen waarbij de kwaliteit van onze dienstverlening voorop staat. Stuk voor stuk heeft één ieder een uniek talent en inbreng maar met één gezamenlijke passie: u ontzorgen rondom HR- en salarisaangelegenheden.

De aankomende nieuwsbrieven gaan onze medewerkers zich voorstellen. Benieuwd wie Wilma is en hoe zij bij ons team is gekomen? In de volgende nieuwsbrief stelt zij zich aan u voor.

Met ons samenwerken?

Meer info
1
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×