Even voorstellen – Wilma Terveer

In onze nieuwsbrieven van dit jaar stellen wij iedere keer een teamlid voor. Onze collega Wilma Terveer – senior salarisadviseur – trapt af.

Mijn naam is Wilma Terveer, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 volwassen kinderen en een kat. Ik woon met veel plezier in Neede, dit is nog net randje Achterhoek. In mijn vrije tijd wandel of fiets ik graag in de omgeving. Tijdens de Corona-tijd heb ik de omgeving herontdekt met haar mooie wandel- en fietsroutes.

Hoewel ik geboren ben in Kampen en opgegroeid in Zwartsluis (kop van Overijssel), wonen wij vanaf 1988 in de Achterhoek. Daardoor komt het dat zowel in de zomer als in de winter het water blijft trekken, graag ga ik zomers een keer zeilen en in de winter het ijs op.

Sinds 1 maart 2017 ben ik in dienst bij Xelio als senior salarisadviseur. Hiervoor was ik ook al vele jaren in de accountancybranche werkzaam. Het leukste aan mijn vak vind ik de afwisseling. Geen jaar is hetzelfde.

Onze dienstverlening is erg breed en daardoor het werk erg dynamisch. We kunnen werkgevers op diverse gebieden ontzorgen met betrekking tot personeelszaken en salarisadministratie. Binnen Xelio hebben we ieder onze eigen klantenportefeuille, maar ondersteunen we elkaar waar nodig.

Persoonlijk vind ik het fijn als ik voor de klant van betekenis kan zijn met de mogelijkheden die Xelio kan bieden. Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan eens (vrijblijvend) contact met ons op.

 

Met ons samenwerken?

Meer info
1
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×