Even voorstellen – Sharon Grunder

Even voorstellen – Sharon Grunder

Ik stel mezelf graag aan je voor, mijn naam is Sharon Grunder

Bijna 25 jaar geleden sloot ik de Academie Mens en Arbeid (AMA) af met het HRM diploma op zak. Vanaf dat moment ben ik werkzaam geweest in dit mooie vakgebied bij verschillende organisaties. Ik heb mezelf ontwikkeld tot een ervaren HR adviseur, die heel generalistisch inzetbaar is.

De diversiteit van de werkzaamheden, de dynamieken vanuit de contacten met diverse ondernemers, leidinggevenden en werknemers maakt dat ik mijn werk na al die jaren nog steeds omarm. In de rol van verbinder tussen management en medewerkers voel ik mij fijn. Soms iets meer naar de zachte kant, maar als het moet ook de realistische kant en nooit de belangen van de verschillende partijen uit het oog verliezend. Als adviseur begeleid ik dan ook graag allerlei HR vraagstukken.

Wel ben ik mij de laatste jaren meer gaan specialiseren op het gebied van coaching, omdat ik merk dat deze tijd het van ons vraagt dat we in beweging blijven. Het is een uitdaging om in verbinding te blijven met elkaar en om teams te bouwen waarbij passie en vertrouwen de basis is. Ik ben gecertificeerd Me. specialist en kan individuen en teams door middel van deze persoonlijkheidsanalyse inzicht geven in de kracht van samenwerking en in hun groeipotentieel. Daarnaast probeer ik ook om mezelf telkens te blijven ontwikkelen en volg ik momenteel een opleiding tot familie- en organisatie opsteller.

Ik ben gehuwd en heb 3 opgroeiende kinderen. Samen met mijn gezin woon ik in het prachtige Denekamp, waar ik ben geboren en getogen. In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond, kun je me vinden in de tuin, op de yoga mat of speel ik een spelletje met onze kids.

De komende tijd ben ik verbonden aan Xelio en help ik mee om onze klanten te adviseren op HRM gebied. Mocht je een vraag voor me hebben, dan neem gerust contact met me op.

Met ons samenwerken?

Meer info
1
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×