Even voorstellen – Sabine Lenderink

Even voorstellen – Sabine Lenderink

Inmiddels zijn we reeds aan het einde van 2022 beland en heeft u in onze eerdere nieuwsbrieven kennis kunnen maken met de diverse collega’s van Xelio. Rest nog de laatste die zich mag voorstellen en dat ben ik, Sabine Lenderink-Haarman.

Vanaf september 2021 ben ik werkzaam bij Xelio in de functie van manager. Met veel plezier geef ik dagelijks leiding aan ons team van enthousiaste Salaris- en HR adviseurs. Samen met het team van Xelio draag ik zorg voor onze kwalitatieve dienstverlening en zijn wij bezig met uitbreiding van onze dienstverlening op het gebied van Human Resources (HR), salarisadvies en arbeidsrechtelijke ondersteuning. Van ‘huis-uit’ ben ik HR adviseur en adviseer ik u graag op het gebied van human resources, arbeidsrecht, verzuim, payroll, conflicten/conflictbemiddeling, loonbelasting en sociale zekerheid. Eigenlijk alles wat te maken heeft met personeel dat in dienst komt, is of uit dienst treedt.

Ik ben opgegroeid in Raalte en inmiddels al vele jaren woonachtig in Almelo. Samen met mijn man en onze dochter wonen we hier met veel plezier. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het wandelen, tuinieren of met muziek bezig. Hoewel ik in het verleden actief een instrument bespeelde, is ‘muziek’ inmiddels een passieve hobby geworden waarbij dit al enkele jaren niet verder komt dan het luisteren van muziek.

Terugkijkend op het afgelopen jaar ben ik samen met ons team druk bezig geweest met allerlei ontwikkelingen binnen Xelio. Zo heeft u mogelijk opgemerkt dat we door middel van onze nieuwsbrieven u actiever meenemen in de actualiteiten die spelen, soms wat andere werkwijze zijn gaan hanteren en hebben we als team zelf ook niet stil gezeten. Ons voormalig ‘damesteam’ is dit jaar uitgebreid met een man en inmiddels hebben wij zelfs ondersteuning van twee tijdelijke krachten. Door de uitbreiding van ons team is er ook ruimte ontstaan om te werken aan onze ambities en deze verder vorm te geven.

In 2023 verwachten wij nog meer mooie ontwikkelingen in te zetten die we graag met u blijven delen. Daarnaast verwachten wij volgend jaar ons team structureel uit te breiden met salarisadviseurs en HR adviseurs om u, als onze klant, nog beter te kunnen bedienen. Wij begrijpen namelijk dat u als werkgever niet de hoed en de rand kunt weten van alle vraagstukken rondom medewerkers en organisatie. Daarnaast is het plezier van veel ondernemers niet te vinden in regels en bepalingen, maar in het prettig samenwerken met uw mensen en uw klanten. Wij geloven dat de mens centraal staat in iedere organisatie. Wij zijn dan ook graag een verbindende factor tussen mens en werk, niet alleen juridisch of op papier, maar vooral als rechterhand en willen uw organisatie daarbij ondersteunen. Want wat telt zijn de mensen.

Namens het team van Xelio wens ik u fijne feestdagen en een bruisend 2023!

Met ons samenwerken?

Meer info
1
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×