Even voorstellen – Margreet Brink

Even voorstellen – Margreet Brink

In onze nieuwsbrieven van dit jaar stellen wij iedere keer een teamlid voor. Deze keer is dat Margreet Brink

Mijn naam is Margreet Brink. Al meer dan 10 jaar woon ik in het mooie Rijssen. In mijn vrije tijd ben ik in de bossen rondom Rijssen terug te vinden met hardlopen en ook op de mountainbike.

Al meer dan 22 jaar ben ik werkzaam in de salarisadministratie, de laatste 15 jaar als salarisadviseur. Ik streef ernaar om op een persoonlijke manier werkgevers zo goed mogelijk te ondersteunen en te adviseren op het gebied van personeel en salaris.

Bij Xelio gaan wij voor een persoonlijke benadering en aandacht voor u als werkgever in de steeds zwaardere wet- en regelgeving. Werkgevers die op welke wijze dan ook te maken hebben met personeel of salaris kunnen bij ons terecht voor advies en ondersteuning. Dat doen we in cijfers, maar ook in het ondersteunen bij andere personele zaken. Van het opstellen tot het beëindigen van een dienstverband en alles daartussen.

Door ons digitale loonpakket kunnen we op een eenvoudige en efficiënte wijze de salarisadministratie verzorgen en bewaken we alle wijzigingen op het gebied van wet- en regelgeving.

Aarzel niet om onze hulp en advies te vragen, wij staan voor u klaar.

Met ons samenwerken?

Meer info
2
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×