Even voorstellen – Henriëtte Dalvoorde

Even voorstellen – Henriëtte Dalvoorde

In onze nieuwsbrieven van dit jaar stellen wij iedere keer een teamlid voor. Deze keer is dat Henriëtte Dalvoorde.

Hallo, ik ben Henriette Dalvoorde. Samen met mijn man en 3 zonen woon ik in Rijssen. Ik ben geboren en getogen in Elsen, op het platteland. Daardoor ben ik waarschijnlijk dol op de natuur. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hond; het liefst in het bos of langs de weiden.

Ook kun je mij in de zomer veel vinden in de tuin. In de winter sta ik meer in de keuken om allerlei recepten uit te proberen.  Puzzelen en gezelschapspellen vind ik ook leuk om te doen.

Na mijn studie commerciële economie ben ik mijn loopbaan begonnen als administratief medewerker. Alweer 21 jaar geleden ben ik uiteindelijk de salarisadministratie voor diverse klanten gaan verwerken. Sinds 2013 ben ik bij de rechtsvoorganger van Xelio in dienst getreden.

Daar kreeg ik een heel team van specialisten om me heen. Samen zorgen we er voor om de maandelijkse verwerkingen op tijd klaar te hebben. Daarnaast ondersteunen we de werkgevers waar nodig. Door de voortdurend veranderende regels zijn we constant in beweging om alles goed te regelen. Hierdoor is de loonadministratie absoluut nooit saai.

Wanneer er ergens geen aansluiting tussen de loonadministratie en een pensioen- of verzekeringsinstantie is zoek ik uit waar het aan ligt en los ik het op. Daar komt mijn puzzelvaardigheid en geduld goed tot zijn recht. Bij Xelio wordt gekeken waar je passie ligt. We hebben een gezellig team en daardoor heb ik veel plezier in mijn werk.

Met ons samenwerken?

Meer info
2
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×