Even voorstellen – Colin Neuber

Even voorstellen – Colin Neuber

In onze nieuwsbrieven van dit jaar stellen wij iedere keer een teamlid voor. Deze keer is dat Colin Neuber.

Mijn naam is Colin, de nieuwste telg in de Xelio familie. Ik ben geboren en getogen in het pittoreske Delden en woon hier al mijn hele leven lang met veel plezier.

Als ik niet achter mijn laptop, in de auto onderweg naar- of bij klanten aan tafel zit, dan kan je mij waarschijnlijk op het voetbalveld of bij een concert vinden. Daarnaast loop ik buiten het voetbalseizoen om, geregeld hard in het mooie Twickelse bos.

Ondanks het feit dat ik het in Delden zeer naar mijn zin heb, ben ik ook gek op Spanje. De warme temperaturen, de fijne cultuur en de heerlijke keuken zorgen ervoor dat ik hier geregeld terugkom.

Hoewel ik pas per 1 april 2022 werkzaam ben bij Xelio, zit ik inmiddels al zo’n twaalf jaar in het vak en heb ik het nog steeds naar mijn zin. Naast het verzorgen van de personeels- en salarisadministratie kan je bij mij terecht voor arbeidsrechtelijke-, sociale zekerheids- en loonheffingen gerelateerde vragen. Daarbij ben ik er groot voorstander van om alles zo efficiënt mogelijk in te richten. Met andere woorden, voor het ontzorgen van de totale personeels- en salarisadministratie en alles wat daarbij komt kijken kan je bij mij terecht!

Met ons samenwerken?

Meer info
1
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×